Aalto, Ilmari Suomi s. 1891 - k. 1934


Bibliografia
Expografia
1912
1913
1914
1915
1916
1917
1918
1919
1920
1921
1922
1923
1924
1927
1928
1929
1930
1931
1932
1934
1935
1936
1937
1939
1941
1942
1944
1945
1946
1947
1948
1949
1950
1952
1953
1954
1955
1956
1958
1959
1960
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1971
1972
1973
1974
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2004
2005
2006
2008
2009
2010
2015
2020
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku