Favén, Antti Suomi s. 1882 - k. 1948


Bibliografia
Expografia
0000
1902
1903
1904
1905
1908
1909
1910
1912
1913
1914
1915
1916
1917
1919
1920
1921
1923
1924
1929
1930
1931
1932
1933
1935
1936
1937
1938
1939
1940
1941
1942
1944
1945
1946
1947
1948
1949
1950
1952
1954
1955
1956
1957
1960
1961
1962
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
2001
2003
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2014
2017
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku