Ollila, Yrjö s. 1887 - k. 1932


Bibliografia
Expografia
1906
1907
1908
1909
1910
1911
1912
1913
1914
1915
1916
1917
1918
1919
1920
1921
1921(2005)
1923
1924
1925
1927
1928
1929
1930
1931
1932
1933
1934
1935
1936
1937
1939
1940
1941
1942
1943
1944
1945
1946
1947
1948
1951
1952
1953
1954
1957
1958
1959
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2003
2005
2007
2008
2009
2010
2012
2013
2015
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku