Ekman, Robert Wilhelm Suomi s. 1808 - k. 1973


Bibliografia
Expografia
1847
1848
1849
1851
1853
1854
1856
1858
1859
1860
1861
1864
1865
1866
1867
1868
1869
1870
1871
1872
1873
1874
1876
1881
1882
1887
1891
1893
1894
1896
1900
1903
1917
1919
1922
1927
1928
1929
1930
1931
1933
1935
1936
1937
1939
1940
1941
1942
1943
1945
1946
1947
1948
1949
1953
1954
1955
1957
1958
1960
1962
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2013
2019
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku