Simberg, Hugo Suomi s. 1873 - k. 1917


Bibliografia
Expografia
1895
1896
1897
1898
1899
1900
1901
1902
1903
1904
1905
1907
1908
1909
1910
1911
1912
1913
1914
1915
1916
1917
1919
191?
1920
1921
1922
1923
1924
1926
1927
1928
1929
1930
1931
1933
1934
1935
1936
1937
1939
1941
1942
1943
1944
1945
1946
1947
1948
1949
1950
1951
1952
1953
1954
1955
1956
1957
1958
1959
1960
1961
1962
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
Muistoja Niemenlautasta : Hugo Simbergin valokuvia = Niemenlautta revisited : photographs by Hugo Simberg : [Suomen taiteen museo Ateneum, 21.11.1995-14.1.1996 : Hämeenlinnan taidemuseo, Hämeenlinna, 15.1. -18.2.1996 : Tyrvään seudun museo, Vammala, 26.2.- 24.3.1996 : Keravan taidemuseo, Kerava, 15.4. - 4.5.1996 : Etelä-Karjalan taidemuseo, Lappeenranta, 11.5. - 9.6.1996 : Hiekan taidemuseo, Tampere, 16.6. - 31.7.1996 : Mikkelin valokuvakeskus, Mikkeli, 1.8. - 8.9.1996 : K. H. Renlundin museo, Kokkola, 23.9. - 18.10.1996 : Lönnströmin taidemuseo, Rauma, 25.10. - 1.12.1996 : Rovaniemen taidemuseo, Rovaniemi, 5.12. - 15.1.1997 : Pirkanpohjan taidekeskus, Ähtäri, 17.1. -13.4.1997 : Soome Institut, Tallinna, 9.5. - 31.8.1997 : Tartu Üliooli Raamatukogu, Tartu, 4.9. - 31.10.1997 : Võrumaa muuse / [julkaisija Valtion taidemuseo / Kuvataiteen keskusarkisto = published by Finnish National Gallery / the Central Art Achives ; toimittaja = editor Ulla Vihanta ; vedostus = prints Tea Mäkinen ; reproduktio = reproduction Hannu Aaltonen ; näyttelyn järjestäjä = exhibition organizers Kuvataiteen keskusarkisto = the Central Art Archives ; työryhmä = curated by Aino Martikainen, Tea Mäkinen, Veikko Pakkanen, Ulla Vihanta]. - Helsinki : Valtion taidemuseo / Kuvataiteen keskusarkisto, 1995. - 47 s. : kuv. (mv.) ; 20 cm + liite. - (Kuvataiteen keskusarkisto = Central Art Archives ; 2)
Virossa näyttely nimellä Mälestusi Niemenlauttast – Hugo Simbergi fotod
951-53-0511-X
Täydellinen luettelo näyttelypaikoista (2 s. A4) irtokappaleen yhteydessä
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2015
2017
2018
2019
2020
Muuta aineistoa
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku