Ahlstedt, Fredrik s. 1839 - k. 1901


Bibliografia
Expografia
1857
1858
1859
1862
1864
1869
1872
1873
1874
1875
1876
1877
1878
1879
1880
1881
1882
1883
1884
1885
1886
1887
1888
1889
1890
1891
1892
1893
1894
1895
1896
1897
1898
1899
1900
1901
1902
1903
1904
1905
1909
1912
1916
1917
1919
1920
1921
1924
1927
1929
1931
1935
1936
1940
1941
1942
1943
1945
1946
1947
1948
1949
1954
1955
1958
1959
1960
1961
1962
1963
1964
1967
1971
1972
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1992
1993
1994
1995
1998
1999
2001
2002
2004
2005
2007
2008
2009
2011
2019
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku