Berndtson, Gunnar s. 1854 - k. 1895


Bibliografia
Expografia
1873
1874
1875
1876
1878
1878(2004)
1878(2005)
1879
1879(2005)
1880
1880(2005)
1881
1882
1883
1884
1885
1886
1886(2007)
1888
1889
1890
1891
1892
1893
1894
1895
1896
1897
1901
1904
1908
1910
1916
1919
1921
1923
1924
1929
1930
1931
1936
1937
1939
1941
1942
1943
1945
1946
1947
1948
1949
1950
1953
1954
1955
1957
1958
1959
1961
1962
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1982
1984
1985
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2010
2011
2013
2017
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku