Holmberg, Werner s. 1830 - k. 1860


Bibliografia
Expografia
1848
1849
1852
1853
1856
1857
1858
1859
1860
1861
1862
1864
1866
1867
1870
1871
1876
1880
1881
1882
1886
1887
1888
1890
1894
1896
1905
1919
1920
1922
1924
1930
1931
1935
1936
1937
1939
1941
1942
1946
1947
1948
1949
1950
1952
1953
1954
1959
1960
1961
1965
1966
1968
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1979
1980
1981
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1998
1999
2001
2002
2004
2006
2008
2009
2010
2011
2013
2017
2018
2019
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku