Runeberg, Walter s. 1838 - k. 1920


Bibliografia
Expografia
1857
1863
1864
1865
1866
1867
1870
1871
1873
1875
1876
1877
1878
1879
1880
1881
1882
1883
1884
1885
1886
1887
1888
1889
1890
1891
1892 (2009)
1893
1896
1897
1898
1899
1899 (1928)
1902
1903
1904
1906
1907
1911
1912
1914
1916
1919
1920
1921
1929
1935
1937
1938
1941
1943
1946
1962
1964
1968
1969
1971
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1984
1987
1988
1989
1990
1992
1995
1996
1999
2000
2001
2004
2009
2010
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku