Collin, Marcus s. 1882 - k. 1966


Bibliografia
Expografia
1907
1908
1909
1910
1912
1913
1914
1915
1916
1917
1918
1919
1920
1921
1922
1923
1924
1925
1926
1927
1928
1929
1930
1931
1932
1933
1934
1935
1936
1937
1938
1939
1940
1941
1942
1943
1944
1945
1946
1947
1948
1950
1951
1952
1953
1954
1955
1957
1958
1959
196-
1960
1961
1962
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
Suomen taiteilijaseura 125 vuotta 1864 - 1989 : juhlanäyttelyt: Maailma ja kuva [Ateneumin taidemuseo 17.11. - 17.12.1989] : Kaupunki-veistos [Esplanadipuisto 12.10. - 27.11.1989] : Nostalgia ja murros [Kluuvin galleria 17.11. - 3.12.1989] : Normal lights, valoteos [Esplanadipuisto] : Tunne ja julistus [Helsingin Taidehalli 17.11. - 17.12.1989] = Konstnärsgillet i Finland 125 år 1864 - 1989 : jubileumsutställningar: Världen och bilden [Konstmuseet i Ateneum 17.11. - 17.12.1989] : Skulptur i staden [Esplanad 12.10. - 27.11.1989] : Nostalgi och genombrott [Glogalleriet 17.11. - 3.12.1989] : Normal lights, ljusverk [Esplanadparken] : Känsla och förkunnelse [Helsingfors Konsthall 17.11. - 17.12.1989] / [näyttelytoimikunta = utställningskommitte: Ateneumin taidemuseo = Konstmuseet i Ateneum : Lauri Anttila, Timo Keinänen, Anto Leikola, Tapio Markkanen, Timo Valjakka] ; [Kluuvin galleria = Glogalleriet] ; [Helsingin Taidehalli = Helsingfors Konsthall] ; [näyttelysihteerit = utställningssekreterarna: Riitta Salmi, Liisa Lindgren] ; [luettelon toimitus = katalogens redigering: Riitta Salmi] ; [käännökset = översättningar: translation team, Michael Wynne-Ellis ... et al.] ; [valokuvat = fotografier: Seppo Hilpo, Jukka Lehtinen, Sakari Viika].. - Helsinki : Suomen Taiteilijaseura, 1989. - 152 s. : kuv. (osa vär.) ; 30 cm x 18 cm + liite: teosluettelot (3, 14 s.)
Ateneumissa olleen näyttelyn teosluettelo (14 s.) N STA nide 61 ja Taidehallin näyttelyn teosluettelo (3 s.) N Taidehalli 1989. - Tekstit myös ruotsinkielellä
English summary
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2007
2008
2009
2010
2011
2015
2020
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku