Harri, Juhani Suomi s. 1939 - k. 2003


Bibliografia
Expografia
1962
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1987
1988
1989
Suomen taiteilijaseura 125 vuotta 1864 - 1989 : juhlanäyttelyt: Maailma ja kuva [Ateneumin taidemuseo 17.11. - 17.12.1989] : Kaupunki-veistos [Esplanadipuisto 12.10. - 27.11.1989] : Nostalgia ja murros [Kluuvin galleria 17.11. - 3.12.1989] : Normal lights, valoteos [Esplanadipuisto] : Tunne ja julistus [Helsingin Taidehalli 17.11. - 17.12.1989] = Konstnärsgillet i Finland 125 år 1864 - 1989 : jubileumsutställningar: Världen och bilden [Konstmuseet i Ateneum 17.11. - 17.12.1989] : Skulptur i staden [Esplanad 12.10. - 27.11.1989] : Nostalgi och genombrott [Glogalleriet 17.11. - 3.12.1989] : Normal lights, ljusverk [Esplanadparken] : Känsla och förkunnelse [Helsingfors Konsthall 17.11. - 17.12.1989] / [näyttelytoimikunta = utställningskommitte: Ateneumin taidemuseo = Konstmuseet i Ateneum : Lauri Anttila, Timo Keinänen, Anto Leikola, Tapio Markkanen, Timo Valjakka] ; [Kluuvin galleria = Glogalleriet] ; [Helsingin Taidehalli = Helsingfors Konsthall] ; [näyttelysihteerit = utställningssekreterarna: Riitta Salmi, Liisa Lindgren] ; [luettelon toimitus = katalogens redigering: Riitta Salmi] ; [käännökset = översättningar: translation team, Michael Wynne-Ellis ... et al.] ; [valokuvat = fotografier: Seppo Hilpo, Jukka Lehtinen, Sakari Viika].. - Helsinki : Suomen Taiteilijaseura, 1989. - 152 s. : kuv. (osa vär.) ; 30 cm x 18 cm + liite: teosluettelot (3, 14 s.)
Ateneumissa olleen näyttelyn teosluettelo (14 s.) N STA nide 61 ja Taidehallin näyttelyn teosluettelo (3 s.) N Taidehalli 1989. - Tekstit myös ruotsinkielellä
English summary
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2003
2004
2007
2009
2013
2015
2019
2020
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku