Wright, Magnus von s. 1805 - k. 1868


Bibliografia
Expografia
1847
1849
1851
1853
1856
1859
1860
1861
1862
1863
1864
1865
1866
1867
1868
1869
1870
1872
1873
1875
1876
1877
1878
1879
1880
1882
1884
1896
1900
1909
1916
1919
1920
1921
1923
1928
1929
1930
1931
1936
1941
1942
1946
1947
1948
1949
1950
1953
1954
1957
1960
1962
1963
1964
1965
1966
1968
1971
1972
1973
1974
1976
1977
1978
1979
1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2011
2014
2017
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku