Lundahl, Amélie s. 1850 - k. 1914


Bibliografia
Expografia
1874
1875
1876
1877
1879
1880
1881
1882
1883
1884
1885
1886
1887
1888
1889
1890
1891
1892
1893
1894
1895
1896
1897
1898
1899
1900
1901
1902
1903
1904
1905
1906
1907
1908
1909
1910
1913
1914
1919
1920
1924
1931
1937
1941
1946
1947
1948
1949
1950
1954
1955
1957
1958
1959
1960
1962
1963
1964
1965
1969
1970
1973
1975
1976
1977
1978
1980
1981
1983
1984
1985
1986
1988
1990
1991
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2005
2006
2007
2008
2011
2012
2015
2018
2019
2020
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku