Wahlroos, Dora s. 1870 - k. 1947


Bibliografia
Expografia
1889
1890
1891
1892
1893
1894
1895
1896
1897
1898
1899
1900
1901
1902
1903
1904
1905
1906
1907
1908
1909
1910
1911
1912
1913
1914
1915
1916
1918
1919
1920
1921
1922
1923
1924
1929
1930
1931
1932
1933
1934
1935
1938
1939
1940
1941
1943
1944
1945
1946
1947
1961
1962
1964
1966
1968
1975
1976
1977
1978
1979
1980
1983
1984
1985
1988
1990
1992
1994
1996
1997
1998
1999
2001
2003
2004
2005
2007
2008
2019
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku