Danielson-Gambogi, Elin s. 1861 - k. 1919


Bibliografia
Expografia
1880
1881
1883
1884
1885
1887
1888
1889
1890
1891
1892
1893
1894
1895
1896
1897
1898
1899
1900
1901
1902
1903
1904
1905
1906
1907
1908
1909
1910
1912
1913
1914
1916
1921
1923
1924
1928
1929
1933
1935
1936
1937
1941
1942
1943
1944
1946
1949
1954
1955
1956
1958
1959
1962
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1970
1972
1974
1975
1976
1978
1979
1980
1981
1983
1984
1985
1986
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2015
2017
2018
2019
2020
Teoksia Kansallisgallerian kokoelmissa
Kirjava haku